<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inviterer til Norges største online-konferanse

Nå kan du få med deg 19 av landets beste foredragsholdere innen teknologi, markedsføring og ledelse når Oslo Business Forum inviterer til online-konferansen – Digital Summit.

Oppdatert: Vil du har opptakene fra online-konferansen Digital Summit? Du får også tilgang til konferanseopptakene fra 22. mars og alle våre webinarer.

Tirsdag 12. september kan du oppholde deg hvor som helst og fremdeles delta på Norges største online-konferanse. Arrangementet er gratis, men du må registere deg her for å kunne delta. Fra klokken 10:00 til 15:00 streamer vi direkte, og du deltar gjennom nettbrett, PC eller mobil.

Streamer landets beste foredragsholdere

Programmet er fullpakket med noen av landets beste foredragsholdere som vil formidle sine beste tips for at du skal lykkes. Blant annet kommer adm.dir. Bjørn Erik Thon i Datatilsynet for å fortelle om hvordan EU-regelverket GDPR vil påvirke din bedrift. I tillegg vil HR-direktør Yvonne Fosser i Innovasjon Norge snakke om hvordan man kan skape en robust organisasjon.

Adm.dir. i Telia Norge, Abraham Foss kommer for å fortelle om innovasjon gjennom partnerskap og hva som skal til for å lykkes. Du kan også få med deg daglig leder Nils Apeland i Bedre Kommunikasjon som skal snakke om hvordan ledere kan bli bedre på å kommunisere.  Alt sammen streamer vi direkte til deg 12. september.

Håper så mange som mulig vil delta

Prosjektleder og gründer av Oslo Business Forum, Marius Wang forteller at det blir en spennende utfordring.

– Siden vi startet opp Oslo Business Forum har vi alltid hatt en visjon om å utfordre det etablerte. Det var også ambisjonen vår da vi skulle skape Norges største digitale konferanse. Vi ser frem til konferansen og håper så mange som mulig vil delta, forteller Wang.

Seriegründer og teknolog, Silvija Seres åpner konferansen klokken 10:00 med å fortelle om viktige læringspoenger fra podkasten, 'De som bygger det nye Norge'. Deretter streames tre foredrag samtidig frem til klokken 14:30. Da avslutter kommunikasjonsrådgiver og gründer, Hans-Petter Nygård-Hansen med å snakke om digitaliseringen som aldri tar slutt.

Bli med på Norges største online-konferanse – meld deg på her!