<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oslo Business Forum er utsolgt

Interessen for Oslo Business Forum har aldri vært større. Nå er billettene til konferansen 2. november revet vekk.

Hele to og en halv måned før Oslo Business Forum forvandler Colosseum kino om til en av årets viktigste næringslivskonferanser er arrangementet utsolgt.

Daglig leder og gründer Christoffer Omberg, synes det er svært gledelig at så mange ønsker å delta på Oslo Business Forum sine arrangementer.

– Vi har hatt en vanvittig utvikling det siste året. Ved lanseringen av vår første konferanse solgte vi kun tre billetter på én uke. Da vi lanserte vår kommende konferanse solgte vi 300 billetter på ett døgn. Det bekrefter at vi har blitt én av de viktigste plattformene for nettverk og kunnskapsdeling, forteller Omberg.

Lær av de beste

Til konferansen kommer blant annet seriegründer, digitalguru og kultfiguren Gary Vaynerchuk. Han er av svært mange ansett som den fremste personligheten i verden innen digital markedsføring. Markedsføringsdirektør i United Influencers, Thomas Moen har tidligere uttalt til Oslo Business Forum at det kommer til å bli en opplevelse av de sjeldne. Moen skal også være konferansier under årets konferanse og mener vi har mye å lære av Vaynerchuk.

- Gary er utrolig energisk. Du kan se på han like mye som en entertainer som en business-mann - i hvert fall på scenen. Han er underholdende, bevisst provoserende og ikke minst karismatisk, sier Moen.

Deltakerne av konferansen kan glede seg til å høre noen av de største profilene innen teknologi, markedsføring og ledelse. Vil du lese mer om foredragsholderne kan du klikke deg inn her.

Lover en opplevelse helt utenom det vanlige

De siste ukene har det vært stor interesse for konferansen og nesten 1000 deltakere har sikret seg billett til konferansen.

– Vi ser frem til å ta imot beslutningstakerne i Colosseum og kan love dem en opplevelse helt utenom det vanlige, sier Omberg.

Har du ikke sikret deg billett? Meld deg på venteliste her.