<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oslo Business Forum henter nye talenter

Hele seks talenter er de siste månedene hentet inn til Oslo Business Forum for å heve nivået og styrke satsingen på innhold.

– Vi har ambisjoner som strekker seg langt utover det å bare arrangere konferanser. Nå beveger vi oss inn i en ekstremt spennende periode med mange nye konsepter. Derfor er vi utrolig glade for å ha fått med flere dyktige mennesker med på laget, forteller daglig leder Christoffer Omberg i Oslo Business Forum.

Edvard Moseng (27) startet allerede i april, etterfulgt av Lars Evensen Volden (24) som begynte i juni. De gikk inn i rollene som henholdsvis videoprodusent og digitalsjef. Moseng kom fra videoproduksjonsselskapet Vibbio, har jobbet med spesialeffekter i flere reklameproduksjoner og spillefilmer og har en to-årig utdannelse i filmproduksjon. Evensen Volden har de siste årene erfaring fra kommunikasjonsbyrået Apeland og en kortere periode i United Influencers.

– Jeg ser frem til å jobbe med en virksomhet og på en arbeidsplass hvor det skjer så mye spennende. Etter å ha vært her en stund er det utrolig givende å jobbe i en så fremgangsrik organisasjon og være del av et så bra lag, sier Evensen Volden.

  • Oslo Business Forum vokser raskt og allerede nå er vi på jakt etter fem av norges beste hoder som vil være med på fortsettelsen - finn ut mer om stillingene her! 

Henter to tidligere journalister

Som de nye nettsidene tilsier, vil Oslo Business Forum i tiden fremover satse stort på innhold. Derfor er Daniel Gauslaa (23) hentet inn som innholdssjef og Kristine Masdal Aadne (27) som innholdsprodusent og podkast-redaktør.

Aadne kommer fra NRK og har blant annet en mastergrad i podkast. Gauslaa kommer fra Brand Studio, og har tidligere erfaring som journalist fra flere norske mediehus.

– Oslo Business Forum er et spennende selskap som vokser raskt og er ekstremt gode på markedsføring i flere kanaler. Jeg gleder meg til å jobbe med ekstremt dyktige mennesker og håper min erfaring vil være med på å bygge opp et enda sterkere faglig miljø i Oslo Business Forum, forteller Gauslaa før Aadne legger til:

– Det er utrolig spennende å jobbe litt tettere på fremtidens løsninger og være med på å formidle innhold fra de beste og fremste fagpersonene i Norge. Selv er glad i å kommunisere, skape og lære. OBF er et sted jeg får gjort alt dette og litt til, sier Aadne.

Totalt seks nye er ansatt

På kort tid har Oslo Business Forum gått fra å være to gründere til nå å telle hele ni ansatte i selskapet. I tillegg til de fire som er nevnt over er i tillegg Lars Erik Fjøsne (27) og Linda Hesselberg (24) hentet inn.

Fjøsne er utdannet musikkprodusent og har jobbet freelance som multikreativ innen grafisk design, lydteknikk, musikkproduksjon, webdesign og som klipper. Han har blant jobbet med en del større norske TV-produksjoner. Fjøsne går inn i en kreativ stilling med ansvar for grafisk design og musikk- og videoproduksjon.

Hesselberg kommer rett fra Handelshøyskolen BI, men har tidligere vært økonomiansvarlig i et av skandinavias største studentdrevne arrangementer, Inspire, på Handelshøyskolen BI. Og har i tillegg vært sentral i noen andre gründer-prosjekter tidligere. Hun går inn i en delt stilling innenfor økonomi og blir også prosjektleder.

Ønsker du å være på å utfordre etablerte tankesett og forretningsmodeller? Vi er alltid på jakt etter Norges beste hoder - nå søker vi nye talenter som vil være med på laget. Finn ut mer her!