<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=812955475519473&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Petter Stordalen deler sine hemmeligheter

Han startet som jordbærselger på torget i Porsgrunn og ble landets yngste senterleder i en alder av bare 24. Nå er Petter Stordalen klar for å dele sine hemmeligheter med deg i et gratis webinar med Oslo Business Forum.

– Gjennom 25 år har jeg, sammen med fantastiske medarbeidere, skapt et av Nordens største private investeringsselskap. Men jeg har ikke lyst til at dette skal være en hemmelighet – jeg skal dele alle mine hemmeligheter for å la deg få sjansen til å dele litt av erfaringene og hemmelighetene bak det selskapet som jeg har fått lov til å være med å skape, sier en ydmyk og entusiastisk Stordalen.

Deler sine tips: Hvordan kan du lykkes

Tidligere har vi arrangert gratis webinar med blant annet Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge, Hans Geelmuyden i Geelmuyden Kiese og Karl Munthe-Kaas i Kolonial.no. Nå har vi hanket inn Petter A. Stordalen, Norges kanskje mest entusiastiske hotelleier og investor, til å fortelle deg sin historie, dele hemmelighetene og gi deg konkrete tips til hvordan du lykkes.

Bli med på gratis webinar med Petter A. Stordalen 2. mai kl. 12.00. Det er plass til alle, du kan bli med fra hvor som helst i verden og vi lover at du kommer til å lære noe du ikke visste fra før av. Vi har holdt av en halvtime med en av Norges flinkeste innen sitt fag, og håper du gjør det samme.

– Jeg fikk realisere min drøm. Nå er det min tur, på et webinar, til å gi deg muligheten til å realisere din, forteller Stordalen.