Weekly: Bak Oslo Business Forum

Weekly gir deg et innblikk i alt arbeidet som legges ned i Oslo Business Forum hver eneste dag. I denne serien følger vi gründerne Christoffer Omberg og  Marius Røed Wang og alle deres ansatte i alt fra møter, podkastinnspillinger, innholdsproduksjon og alt det daglige arbeidet som ligger bak våre konferanser.

Alle epiosdene som er publisert så langt finner du her:

Episode 4: Digitalbar

Lars Erik & Kristine fra Oslo Business Forum drar til MESH på digitalbar for å spille inn en episode av podkasten «De som bygger det nye Norge» live.  Silvija Seres skal intervjue «supergründer» og teknologiinvestor Geir Førre.

 

Episode 3: Detaljene spikres på The Qube

Konferansen Leadership in Changing Times, 10. april nærmer seg med stormskritt. I tredje episode av Weekly får du en sniktitt bak kulissene når Christoffer og Marius reiser til The Qube på Gardermoen for å spikre de siste detaljene.

Episode 2: Slush

I andre episode av Weekly reiser hele teamet i Oslo Business Forum til SLUSH i Finland for å hente inspirasjon til vår neste konferanse, Leadership in Changing Times, 10. april på The Qube i Oslo.

Episode 1: Møte med Gobi

I første episode av Weekly møter Christoffer CEO og med-gründer i Gobi, Kristoffer Lande. Den norske startup-en Gobi hentet inn 500.000 USD og ble verdsatt til 15 millioner dollar for å konkurrere med Snapchats «Stories».